Om oss

Malermester Mathisen A/S ble grunnlagt i november 1996 av Steinar Mathisen. Vi holder til sentralt på Østre Aker vei 213 i Oslo.

Vår bedrift er bygget opp på en fast kundekrets, hvor vi skal yte personlig service på solid fagkunnskap og et høyt servicenivå. Dette over tid har bygget en solid kundekrets, som våre kunder er veldig fornøyd med og samtidig som det bygger gjensidig tillit. Vi vil også vise våre kunder at vi er markedsorienterte, slik at de kan være trygge på produkter/tjenester vi leverer.

Malermester Mathisen A/S betjener det offentlig, sameier, borettslag og privat kunder. Vi var i 2011 størst på eksteriør i Oslo regionen. I tillegg til at vi tar på oss store leilighets prosjekter for store entreprenører i Akershus/Oslo regionen. De siste 5 årene har vi levert ca. 800 leiligheter. Vi tar også på oss store og små gulvjobber

. I Desember 2010 ble vi kjøpt opp av DVS Entreprenør A/S.  De har et nisje marked på dører/vinduer/fasader. Malermester Mathisen A/S er medlem av Startbank fra 2012,dette for og gjøre jobben letter for våres oppdragsgiver. Vi har også våtroms serfikat. 2011-2012 hadde vi en omsetning på ca. 22milioner.

Vi er fortiden 8 ansatte med 1 ekstern regnskap medarbeider. Vi har gode rutiner HMS (helse, miljø , sikkerhet). Samt at vi har bygget et godt kvalitet system etter så mange år.

Oslo desember 2012

Per-Ove Grime, Daglig Leder

Gratis anbud

Skal du male huset og trenger en maler? Malermester Mathisen har maleren for deg. Hos oss kan du GRATIS og uforpliktende legge inn prisforespørsler på alle typer malerarbeide. Ta kontakt med oss under, eller send oss en epost

10 + 2 =